homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Acte necesare pentru plecarea in strainatate[in UE]-3

#39 2010-07-14 09:04:07

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Re: Acte necesare pentru plecarea in strainatate[in UE]

dya20 a scris:

Eu daca plec pentru un an cu bursa...trebuie sa mi fac si pasaport?Buletinul maie  valabil 3 ani si seman destul de bine inca...n as vrea sa mai dau banii pe pasaport...in plus nu am carnet de conducere sau alt act....

kapitulation cineva?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#40 2010-07-14 09:06:20

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

nu cred dya.daca cei de la facultate iti cer pasaport, da iti trebuie.altfel nu

#41 2010-07-14 09:11:59

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Mc annabel..nu,nu imi cer pasaport..pe site ul lor spun pasaport sau alt act de identitate....

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#42 2010-07-14 11:07:13

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Gargaritu

Pentru situaţii de urgenţă rom?nii pot solicita paşaportul temporar, care se eliberează ?n cel mult 3 zile lucrătoare. Preţul de cost al paşaportului temporar este de 216,0 lei (84,0 lei contravaloarea paşaportului se achită la unităţile CEC Bank, 32 lei taxa consulară se achită la unităţile CEC Bank sau la trezorerie, după caz, şi 100 lei tariful suplimentar de urgenţă se achită la trezorerie), şi are un termen de valabilitate de 1 an.

si aici link util http://www.prefecturabucuresti.ro/paapoarte.html , si eu m-am uitat zilelea astea ca ne expira pasapoartele

.

#43 2010-07-14 11:41:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

multumesc mika  puss
da, asta o sa fie solutia.

Publicitate

loading...

#44 2010-09-21 15:56:03

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

Ma zbat si eu acuma sa imi fac nenorocirea aia de pasaport si am tot cautat pe net sa vad exact de ce acte am nevoie. Din pacate tot nu m-am lamurit daca e nevoie si de certificatul de nastere sau nu... are cineva idee? Cand mi l-am facut prima data parca retin ca am avut si certificatul de nastere la mine.

#45 2010-09-22 01:34:01

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

deepsleep a scris:

Ma zbat si eu acuma sa imi fac nenorocirea aia de pasaport si am tot cautat pe net sa vad exact de ce acte am nevoie. Din pacate tot nu m-am lamurit daca e nevoie si de certificatul de nastere sau nu... are cineva idee? Cand mi l-am facut prima data parca retin ca am avut si certificatul de nastere la mine.

Vineri am fost eu sa-mi fac si actele necesare sunt: Carte de identitate
                                                                           Copie dupa cartea de identitate
                                                                           Chitantele platite la CEC (eu nu am platit nimic la trezorerie, ambele :244lei  si 32 lei le-am platit la acelasi ghiseu de la CEC)
                                                                           Pasaportul vechi - daca ai mai avut

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#46 2010-09-22 09:12:49

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

deci nu-mi cer si certificatul de nastere? uraaa! nu de alta, da nu prea mai stiu pe unde e...  disperat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.